Våre tjenester

A1 rekrutteringstjenester

Alt handler om omsorg…

Vi tilbyr en rekke helsetjenester innen rekruttering og opplæring til skreddersydde hjemmetjenester.

Sykehjem- og sykehuspersonell

Etter 20 års erfaring innen rekruttering, har A1 utviklet nødvendig ekspertise til å finne de beste talentene og å hjelpe dem å bli enestående ressurser for kundene våre.

Takket være vår grundige rekrutteringsprosess har vi evnen til å finne og ansette høyt kvalifiserte kandidater, samtidig som vi sikrer at hver kandidat har de riktige holdningene for å passe inn i klientens bedriftskultur og arbeidsmiljø.

Vi forstår at hvert selskap har sine egne verdier og unike egenskaper som bidrar til dets suksess, og vi anerkjenner at kandidatene vi velger spiller en viktig rolle i å opprettholde disse verdiene. Dette er grunnen til at vi tar oss tid til å besøke hver klient personlig og samarbeider tett fra begynnelsen for å definere kravene og profilere den ideelle kandidaten.

Enten du representerer et lite sykehjem som søker etter helsefagarbeidere, eller er et stort sykehus som søker etter kvalifiserte sykepleiere, vil vårt interne opplæringsprogram gjøre våre kandidater godt forberedt til å levere fra første dag.

Hjemmetjenester

Som en av pionerene innen hjemmetjenester i Storbritannia, startet vi for over 10 år siden med våre skreddersydde hjemmetjenester og er siden blitt en av pionerene innen denne bransjen. Vårt dedikerte A1-hjemmepleieteam gir deg ekstra støtte for å kunne fortsette å bo hjemme – der du ønsker å være. Alle våre hjemmetjenester er tilpasset dine spesifikke behov, og gir deg en fin måte å bo hjemme på i stedet for å måtte flytte til et sykehjem.

Vi tilbyr hjemmetjenester-pakker som kan inkludere alt fra et kort besøk på 30 minutter om morgenen, til 3 eller 4 besøk i løpet av dagen. Disse pakkene er skreddersydd rundt dine behov, og er designet for å støtte deg i å opprettholde din livsstil.

Vi mener at hver klient er unik og har sine egne individuelle preferanser og behov. Derfor gir vi deg kontrollen og tilpasser omsorgen og støtten du trenger, når og hvor du ønsker det. Vi mener at hjemmetjenesten skal være din egen, og du skal ha det på din måte.

Målet vårt er ikke bare å sørge for din sikkerhet, men også å støtte deg til å fortsette å leve livet ditt slik du ønsker, samtidig som familien din kan føle seg trygg på at du kan forbli selvstendig i ditt eget hjem.

Stasjonærpleie – 24/7 pleie

A1 har lang erfaring med å introdusere kvalitetsstasjonært helsepersonell. Vi er drevet av våre prinsipper om kvalitet, integritet, lidenskap, verdighet og likeverd. Vi legger stor vekt på å sørge for at disse verdiene gjenspeiles i vår interaksjon med kundene våre. Modellen for stasjonær pleie som vi nå introduserer på det norske markedet, er basert på et velprøvd system som moderselskapet vårt har lykkes med i Storbritannia.

Vi forstår at det ikke finnes noe sted som hjemme. Ved å ha noen til stede til enhver tid vil ditt eldre familiemedlem være trygg, selv når du ikke kan komme på besøk. De vil kunne nyte en spasertur, møte venner, gjøre hagearbeid eller tilberede mat uten problemer.

Med A1s stasjonærpleietjenester kan våre eldste familiemedlemmer nyte og dra nytte av sine gylne år på en trygg måte:

 • En-til-en heltidspleie hjemme
 • Bli værende hjemme i trygge omgivelser med kjente fasiliteter og rutiner;
 • Fullstendig skreddersydd stasjonært helsepersonell;
 • Fullstendig skreddersydd stasjonært helsepersonell Personlig pleie og spesialistpleie for en rekke helsetilstander;
 • Hjemmetjenestepersonell er utvalgt for å matche dine behov.

Nattevakt

Å ha en pleier til stede hele natten kan ofte være forskjellen mellom å kunne fortsette å bo hjemme og måtte flytte til et sykehjem.

A1 tilbyr overnattingspleie på tre forskjellige måter, slik at du kan velge det som passer best for dine behov:

 • 1. Hvilende nattevakt – når en pleier sover i hjemmet ditt hele natten, men er tilgjengelig hvis du trenger støtte.
 • 2. Våken nattevakt – Våken nattevakt – når en pleier holder seg våken om natten og gir spesialisthjelp når du trenger det.
 • 3. Vikar nattevakt – Vikar nattevakt – når en pleier holder seg våken og dekker en vanlig vakt for din fastpleier.

Avlastning

Avlastningstjenester gir midlertidig pleie og omsorg til deg eller dine kjære og kan forbedre stabiliteten i familien din, samtidig som risikoen for mulig skade reduseres.

Disse tjenestene kan planlegges på forhånd, eller tilbys som en respons på en nødsituasjon eller krise.

Sosialt samvær – miljøarbeider

Sosialt samvær og deltakelse i aktiviteter, støtte til å opprettholde vennskap og forbindelser, hjelp til å organisere besøk til venner og familie, og til og med hjelp til å bruke teknologi for å holde kontakten med kjære som ikke bor i nærheten. Vi tror at å ha noen som kan gi deg selskap og støtte kan øke livskvaliteten og bidra til å forebygge fysiske og mentale helseproblemer forbundet med ensomhet. Gjennom leie av miljøarbeider kan vi tilby:

 • Sosialt samvær og samtale;
 • Matlaging og felles måltiderder;
 • Hjelp med ukentlig shoppinging;
 • Delta i favoritthobbyenedine;
 • Hjelp med husarbeid (rengjøring, klesvask osv.);
 • Hjelp med å reise til og fra lege/tannlegeavtaler;
 • Kjøre deg dit du ønsker å dra dra;
 • Arrangere og følge deg til og fra avtaler;
 • Planlegging av utflukter og besøk.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Arranger en GRATIS vurdering av dine behov i dag!