Om oss

«A1 Rekruttering» er en norsk rekruttering og bemanningsselskap innen helse og omsorgstjenester som opprinnelig startet i Storbritannia i 2012, hvor det finnes en av de største og mest regulerte helsesektorene i verden, med totalt 11.650 omsorgstjenester og 1.345 sykepleietjenester som tilbyr pleie og omsorgstjenester til over 8.5 millioner mennesker.

Vår historie

Morselskapet til A1 Rekruttering basert i Bournemouth, Dorset, har blitt en av topp 10 pleie- og omsorgsleverandører i Sørøst-regionen basert på deres omdømme og kundekvalitetsanmeldelser. A1 Care UK har 100 kunder og er en av de viktigste leverandørene for de lokale myndighetene i Bournemouth, Christchurch og Poole samt Dorset Council.

Kunnskapen og ekspertisen fra mer enn 20 års erfaring i rekrutteringsbransjen har hjulpet oss til å skape en unik rekrutteringsstrategi og skreddersydde opplæringsprogram i helsesektoren. Dette har vært en stor suksess i Storbritannia for «A1 Rekruttering»

«A1 Rekruttering er stolte av å bringe til Norge et vellykket integrert system innen helse og omsorgssektoren, som allerede er godkjent av både privatkunder og lokale myndigheter i Storbritannia. Vi overfører ikke bare ferdighetene våre og vellykkede arbeidsrutiner, men vi involverer de personene som har bygget den britiske virksomheten fra bunnen av for å utarbeide den beste praksisen, som også tilpasset det norske markedet.

Vi gleder oss til å møte deg og ønske deg velkommen til A1-familien!

Sergiu Calauz, Daglig Leder, A1 Care UK

Om A1 Rekruttering