Jobb hos oss

A1 rekruttering ser alltid etter de best kvalifiserte medarbeidere innen helse og omsorgsfaget som vil arbeide for at våre kunder og pasienter får den best mulige opplevelsen. Er du en dyktig helsearbeider eller sykepleier på jakt etter utfordringer i et spennende selskap med gode karrieremuligheter? Kontakt oss I dag!

Join A1 Team
Bli med i A1 Team!

Enten du er helsefagarbeider eller sykepleier, du er i begynnelsen av karrieren din eller en erfaren kandidat på jakt etter faglig utvikling, har vi den rette karriereveien til deg.

Vi sørger for et 1:1-intervju innen 24 timer etter søknaden din er mottatt for å bli bedre kjent med deg og la deg presentere deg selv. Våre dedikerte HR-konsulenter vil utføre en grundig vurdering av søknaden din slik at vi kan finne ut dine ferdigheter, dine evner, og hvilke områder passer best med din kompetanse.

Vår omfattende karrierevei starter med et skreddersydd internt opplæringsprogram, og fortsetter deretter med en 2-ukers introduksjonsperiode og opptil 12 uker veiledning slik at vi sørger for at du integrerer deg godt med vår klients bedriftskultur og arbeidsmiljø.

Er du en internasjonal kandidat som har et EU-diplom? Vi ser gjerne på søknaden din og veileder deg gjennom vår intensive språk- og sykepleieferdighetsopplæring som gir deg selvtilliten og kompetansen kundene våre forventer at du leverer.

Fortell oss gjerne mer om deg selv på [email protected] eller fyll ut vårt online søknadsskjema, så vil en av våre rekrutteringskonsulenter komme tilbake til deg innen kort tid.

Takk for at du vurderer å bli med oss i A1!